4 Ocak 2009 Pazar

Dünya, İsrail'e Dur Demezse Filistin Yok Olacak

Dünya,İsrail’e Dur Demezse Filistin Yok Olacak.

Önce terör nereden,kimden gelirse gelsin karşı çıkalım ve ateşkesi kesen,savaş için bahane arayan İsrail’i tahrik eden terörist Hamas’ın hiç mi suçu yok diyelim.Bunu diyemezsek başkaları,PKK’ya terörist demiyor diye kızma hakkımız olmaz.

İsrail,terörle mücadelede ölçüyü fazlasıyla kaçırmıştır.130’dan fazlası çocuk olmak üzere 500’e yakın Filistinlinin ölmesi İsrail’e yetmemiş olacak ki,dünya devleri arasında da kendisine tepki gösteren,dur diyen olmayınca saldırılarına devam etti,camiyi bombaladı.Bu Müslümanların en önemli kutsalına yapılan saldırıya acaba İslam ülkeleri nasıl bir tepki gösterecek!?Görüşlerine taban tabana zıt olduğum Saadet Partisi lideri Numan Kurtuluşun bu konu ile ilgili şu sözlerinin altına imzamı atarım:
‘’Zenginlik içinde yaşayan Arap ülkeleri nerede,İslam ülkeleri nerede?’’ Başbakan,çok sevdiği Suudi Kral Abdullah’ın yanına gittiğinde bunu sormuştur!İran ve Türkiye dışında Müslüman coğrafyasında İsrail’ê tepki gösteren devlet yoktu.Yaklaşık 300 milyon nüfuslu Arap aleminin o coğrafyadaki hakimiyeti nasıl 7 milyon nüfuslu İsrail’e bıraktıkları da bu halkları din,imanla uyutup,halkı yoksulluk,geri kalmışlık,cehalet içindeyken kendileri altınları koyacak yer bulamayan sözüm ona Müslüman olan, Hristiyanların kuklası olan yönetimlerin eseridir.

Tayyip Erdoğan’ın tepkisine gelince:Tayyip Erdoğan,BOP’un eş başkanı olduğunu gururla söylemiyor muydu?BOP projesi kimin?Amerika’nın.Amerika’nın Ortadoğu’daki en büyük müttefiki kim?İsrail!
Geçmişte de İsrail’in devlet terörü yaptığını söylemişti,sonra Başkan Bush’la görüşebilmek için İsrail’e gidip İsrail’in gönlünü aldı.
Bir de şu arabuluculuk komedisinden vazgeçmesi,Türkiye’nin saygınlığı ve dünyanın selameti açısından daha doğru olacak!,arabuluculuğa kalktığı yerlerde savaş daha da kızışıyor.

Bu saldırıya tarikatlardan gelen emirle bilinçsizce meydanlarda tepki gösteren bindirilmiş kıtalara şunu soruyorum:Irak,işgal edilirken,Irak’a yapılan işgal sırasında Müslümanlara zulümler yapılırken,sizin desteklediğiniz AKP,bu işgale destek verirken neredeydiniz?

Emperyalist güçlerin çifte standardı,bu olay sırasında da ortaya çıktı.Bize PKK’yla mücadelede ölçüyü kaçırmayın diyenler,konu İsrail olunca sus pus oluyorlar.İsrail’e dur denmezse Yahudiler zamanında kendisine yapılan soykırımın aynısını Filistinlilere yapacak,tek Filistinli bırakmayana dek saldırıya devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder